املاك دلتا
املاك دلتا
رستم قاسمي وزير راه و شهرسازي از ادامه مذاكره با شركت‌هاي چيني‌ براي ورود فناوري‌هاي نوين ساخت و ساز مسكن به كشور خبر داد.
رستم قاسمي

به گزارش «مجله ملكي دلتا»، رستم قاسمي درباره مذاكره با شركت‌هاي خارجي براي ورود فناوري‌هاي نوين ساخت و ساز مسكن به كشور اظهار كرد:‌ در راستاي ورود فناوري‌هاي نوين مذاكره با چيني‌ها ادامه دارد.

وي افزود: نمايندگاني از شركت‌هاي چيني در كشور حضور دارند و در حال مذاكره با آنها هستيم.

وي تصريح كرد: البته قرار نيست كه چيني‌ها كارگر به ايران بياورند، يا مهندس يا مصالح ساختماني وارد كشور كنند.

وزير راه و شهرسازي تاكيد كرد: چيني‌ها فناوري‌هاي نوين ساخت و ساز را به ايران مي‌آورند.

رستم قاسمي وزير راه و شهرسازي هفته گذشته در همايش قير و آسفالت با بيان اين‌كه ساخت و ساز مسكن در ايران در لول (سطح) ۳ است، گفته بود: اين در حالي است كه ساخت و ساز در دنيا در سطح ۸ انجام مي شود.

ساخت و ساز مسكن

قيمت خارجي‌ها براي ساخت مسكن پايين‌ تر از سازندگاني ايراني است

در همين حال رستم قاسمي وزير راه و شهرسازي در ماموريتي ويژه به مركز تحقيقات راه، مسكن و شهرسازي دستور داد نسبت به كيفي‌سازي، سرعت در ساخت و همچنين مناسب‌سازي قيمت ساخت و ساز در كشور با همكاري شركت‌هاي دانش بنيان و استفاده از توانمندي‌ها و دانش آنها، اقدام كند.

وي با اشاره به اينكه صنعت ساختمان يك دانش است كه ضرورت دارد تا از نظر كيفيت، قيمت و سرعت در ساخت به روز و متحول شود، افزود: مذاكره شركت‌هاي خارجي با وزارت راه و شهرسازي در خصوص ساخت واحدهاي مسكوني با قيمت كمتر از شركت‌هاي ايراني، نشان‌دهنده دانش فني آنهاست كه بايد تلاش كنيم تا در همكاري با شركت‌هاي دانش‌بنيان توان خود را به آن سطح برسانيم.

وي با بيان اين‌كه در بخش مسكن قيمت‌ها با روش ساخت سنتي مناسب نخواهد بود، تصريح كرد: شركت‌هاي خارجي پيشنهاد ساخت و ساز با قيمت‌هاي پايين  تر از داخلي‌ها مي‌دهند. اما استفاده از توان داخلي در اولويت قرار دارد و اين نشان مي‌دهد كار علمي و فناوري در خصوص ساخت و ساز مسكن انجام نشده و اين يك ماموريت ويژه براي مركز تحقيقات راه، مسكن و شهرسازي است.

قاسمي تاكيد كرد: مركز تحقيقات راه، مسكن و شهرسازي بايد با انتشار فراخوان از شركت‌هاي دانش‌بنيان دعوت كند تا طرح‌هاي مناسب خود را در مورد ساختمان ارايه بدهند. مركز تحقيقات ماموريت دارد تا به سرعت در حوزه ساخت و ساز، تحول ايجاد كند و ايجاد تحول نيز از طريق شركت‌هاي دانش‌بنيان حاصل مي‌شود.

مطالعه بيشتر: مطلب «هزينه ساخت هر واحد مسكن دولتي چند؟» را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/23  ] [ ۱۲ ] [ amlakedelta ] [ ]
رئيس سازمان اوقاف و امور خيريه: در راستاي اجراي طرح مسكن ملي، بسياري از زمين‌هاي حاشيه شهرها با قابليت تبديل شدن به مسكن، به وزرات راه و شهرسازي تحويل خواهد شد.
سازمان اوقاف و امور خيريه

به گزارش «مجله ملكي دلتا» و به نقل از حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمهدي خاموشي، براي توسعه وقف و درآمدزايي بايد مقدماتي نسبت به بسياري از كارها فراهم شود، درخصوص پيشرفت كشور نيز ما بايد توليدكننده باشيم و سازمان اوقاف و امور خيريه در موضوع توليد نسبت به گذشته اقداماتي خوب را انجام داده و پيشرفت خوبي داشته است.

رئيس سازمان اوقاف و امور خيريه افزود: ما مي‌گوييم ۵۰ درصد اجراي نيت عمل شود و مابقي براي حفظ العين و افزايش منافع خرج شود.

خاموشي افزود: تاريخ نشان مي دهد به موقوفات آن‌گونه كه بايد رسيدگي نشده است از اين رو ما رژيم اجاره داري را عوض كرديم و به سمت مشاركت رفتيم.

وي گفت: طي قراردادي با وزارت راه و شهرسازي مقرر گرديد در راستاي اجراي طرح مسكن ملي، بسياري از زمين‌هاي حاشيه شهرها با قابليت تبديل شدن به مسكن، به اين وزارت تحويل شود و الان در سه استان اين موضوع نهايي شده است و در چند روز آينده ۸۱۰۰ واحد كلنگ آن را در اراك زده خواهد شد.

رئيس سازمان اوقاف و امور خيريه عنوان كرد: وقتي وقفي صورت مي‌گيرد، واقف بايد نسبت به موقوفه خود هزينه كند، حقوق ثبت آن و شناسه ملك را درست كند تا بعدا دچار مشكل نشود.

وي با بيان اينكه بايد تفكر واقف را حفظ كنيم و از موقوفات توليد ثروت داشته باشيم، گفت: براي اين منظور بايد رقبات براي منفعتي كه لايق و در شان آن موقوفه است، زير بار برود.

خاموشي افزود: ما در اوقاف با اتصال قطعات زنجيره‌ها مي‌توانيم افزايش درآمد را يك به ۲۰۰ كنيم، اين اتفاقات افتاده و خيلي خوب پيش مي‌‎رود.

پيشنهاد مطالعه: مطلب «وضعيت بازار مسكن در منطقه 20 تهران» از مجله ملكي دلتا بخوانيد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/17  ] [ ۰۸ ] [ amlakedelta ] [ ]
يك كارشناس حوزه كار مي‌گويد: آورده مالي كارگران آنقدر نيست كه به خانه‌دار شدن آن‌ها كمك كند، از همين رو تا قبل از تحويل كامل واحدهاي مسكن مهر و اجراي طرح مسكن ملي نبايد پروژه جديدي تعريف كنيم.
واحدهاي مسكن مهر

به گزارش «مجله ملكي دلتا»، حميد حاج اسماعيلي درباره امكان خانه‌دار شدن كارگران با توجه به شرايط موجود بازار مسكن، اظهار كرد: بحث مسكن مقوله پيچيده‌اي است به اين دليل كه هزينه تمام شده در اين بخش بسيار بالا است و آورده كارگران با توجه به شرايط سخت اقتصادي كه دارند، نمي‌تواند آنقدر كمك كننده باشد.

او در ادامه مي‌گويد: معتقدم كه در يك سال اول دولت، امكان اينكه كار خيلي مهمي در بخش مسكن انجام بدهيم وجود ندارد.

وي افزود: با توجه به شرايط داخلي و خارجي كشور، اولويت‌هاي زيادي وجود دارد كه رئيس جمهور بايد به آن‌ها بپردازد و مسكن نمي‌تواند جزو اولويت‌هاي وي قرار گيرد.

حاج اسماعيلي ادامه داد: تاكيد من اين است كه ايشان بايد ابتدا بازار كار را ساماندهي كند، بعد معيشت را متعادل سازي كند و گام به گام پيش برود تا به بخش مسكن برسيم.

واحدهاي مسكن مهر

آيا كارگران صاحب مسكن مي‌شوند

اين كارشناس بازار كار درباره ايده رئيس جمهوري در خصوص رونق بخش مسكن به منظور ايجاد شغل و احياي مشاغل مرتبط با آن اظهار كرد: بحث رونق مسكن از اين جهت مطرح است كه ايشان تأكيد دارند با رونق مسكن شغل‌هاي زيادي فعال و از اين طريق معيشت هم تقويت مي‌شود. درست است كه ما كمبود مسكن داريم ولي اگر ايشان بتوانند واحدهاي خالي مسكن را به شرايط بازار برگردانند و قيمت‌ها را متعادل كنند گام بسيار بزرگي است و به خانه دار شدن كارگران و اقشار كم درآمد كمك خواهد كرد.

وي با بيان اينكه تا قبل از تحويل كامل واحدهاي مسكن مهر و اجراي طرح مسكن ملي نبايد پروژه جديدي تعريف كنيم، گفت: در حال حاضر بخشي از ظرفيت‌هاي مسكن مهر هنوز باقي مانده كه دولت آقاي رئيسي بايد آنها را ساماندهي كند؛ طرح مسكن ملي هم كه بار نداده و در حد گرفتن آورده از مردم بوده است لذا تعريف پروژه جديد به صلاح نيست.

حاج اسماعيلي در پايان تاكيد كرد: معتقدم كه رييس جمهور در شرايط حاضر براي ثبات بخش مسكن هم بازار مسكن را به لحاظ قيمتي كنترل كنند و هم آپارتمان‌هاي خالي را براي استفاده برگردانند چرا كه بر اساس آمارها حدود دو ميليون و ۳۰۰ هزار واحد خالي وجود دارد و اين عدد در بخش مسكن رقم قابل توجهي است.

مطالعه بيشتر: مطلب «سرنوشت وام وديعه مسكن به كجا كشيد؟» را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/5/31  ] [ ۰۶ ] [ amlakedelta ] [ ]
عضو هيئت مديره عمران هشتگرد گفت: عرصه مسكن مهر هشتگرد را با ۵۰ درصد تخفيف به فروش مي‌رسانيم و منابع حاصل از آن را صرف تحويل مساكن مهر مي‌كنيم.
مسكن مهر هشتگرد

به گزارش «مجله ملكي دلتا»، عضو هيئت مديره عمران هشتگرد از تخفيف ۵۰ درصدي فروش عرصه واحدهاي مسكن مهر اين شهر خبر داد و گفت: منابع حاصل از فروش عرصه صرف تكميل و تحويل مساكن مهر مي‌شود.

محمدعلي حاجي‌زاده، اظهار كرد: از محل فروش عرضه دولت اجازه داده است مبالغ حاصله را براي تكميل پروژه‌هاي مسكن مهر هزينه كنيم.

وي تصريح كرد: يكي از راهكارهايي است كه مي‌توانيم با استفاده از آن واحدهاي مسكن مهر به نحو احسن تكميل كرده و آنها را براي سكونت از همه جهات آماده كنيم.

وي بيان كرد: متقاضيان مسكن مهر، مالك اعيان هستند و وقتي صاحب عرصه نيز مي‌شوند، به تبع آن ارزش افزوده مناسبي حاصل مي‌شود. به مرور زمان اعيان استهلاك‌پذير است، يعني قيمت آن كاهشي است.

عضو هيئت مديره شركت عمران هشتگرد اضافه كرد: براي هر واحد مسكن مهر در پروژه‌هاي آپارتماني به طور متوسط هزينه عرصه حدود 20 ميليون تومان و در پروژه‌هاي ويلايي 80 تا 90 ميليون تومان است.

مسكن مهر هشتگرد

شرايط ويژه براي فروش عرصه

حاجي‌زاده از فروش عرصه با شرايط ويژه خبر داد و در مورد اين موضوع گفت: خريد عرصه به دو صورت نقد و اقساط امكان‌پذير است؛ در صورت خريد نقدي، مالكان مسكن مهر مشمول 30 درصد تخفيف هستند. در روش قسطي 30 درصد قيمت عرصه پرداخت شده و مابقي نيز بدون كارمزد طي 5 سال تسويه مي‌شود.

وي تاكيد كرد: براي دستگاه‌هاي حمايتي مانند بهزيستي و كميته امداد علاوه بر اين تخفيف، تخفيف 50 درصدي در پرداخت نقدي و در اقساطي نيز 20 درصد تخفيف اعمال مي‌شود.

پيشنهاد مطالعه: مطلب «تورم اجاره بها ركورد 5 سال اخير را شكست!» را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/5/12  ] [ ۰۹ ] [ amlakedelta ] [ ]
قرار است زنان سرپرست خانوار با ۳۰ ميليون تومان صاحبخانه شوند. دولت قرار است به زنان سرپرست خانوار وام ۲۰۰ ميليوني خريد مسكن بدهد و ۶۰ ميليون كمك بلاعوض. اما با اين همه، قيمت مسكن چنان جهشي داشته كه با تمام اين حمايت‌ها فقط مي‌توان ۱۰ متر خانه در تهران خريد!
تامين مسكن زنان

به گزارش «مجله ملكي دلتا»،‌ ابراهيم صادقي‌فر گفت: در پي تلاش و پيگيري‌هاي صورت گرفته، خوشبختانه بسته حمايتي كمك به تامين مسكن زنان سرپرست خانوار در ستاد ملي زنان و خانواده به رياست معاون اول رئيس جمهوري تصويب شد.

وي در مورد حمايت از تامين مسكن زنان سرپرست خانوار (به ويژه زنان كارگر سرپرست خانوار ) ثبت‌نام شده در طرح اقدام ملي مسكن اعلام كرد: متقاضيان واجد شرايط بر اساس دهك‌هاي درآمدي اولويت‌بندي شده‌اند و اقدامات ويژه‌اي در اين بسته حمايتي براي آنها پيش‌بيني شده است.

پرداخت تسهيلات ۲۰۰ ميليون توماني ساخت و فروش اقساطي براي هر واحد مسكوني با نرخ سود ۴ درصد براي زنان سرپرست خانوار دهك‌هاي يك تا سه و نرخ سود ۹ درصد براي زنان سرپرست خانوار دهك‌هاي چهار تا شش، معافيت ۱۰۰ درصدي هزينه عوارض صدور پروانه ساختماني، كمك بلاعوض ۳۰ ميليون توماني توسط دولت، پرداخت ۳۰ ميليون تومان نيز به عنوان كمك بلاعوض توسط دستگاه‌هاي حمايتي از جمله كميته امداد امام خميني (ره)، بنياد مستضعفان و حساب ۱۰۰ حضرت امام (ره)، از جمله اقدماتي است كه در اين مصوبه پيش‌بيني شده است.

تامين مسكن زنان

در واقع در تهيه اين بسته حمايتي با همكاري وزارت راه و شهرسازي تلاش شده است با كاهش سهم آورده متقاضيان و پرداخت تسهيلات ارزان قيمت و حذف عوارض صدور پروانه ساختماني، موضوع تامين مسكن براي زنان سرپرست خانوار تسهيل شود.

شرايط پرداخت وام

وي افزود: سهم آورده نقدي زنان سرپرست خانوار واجد شرايط طرح اقدام ملي مسكن براي مالكيت يك واحد مسكوني ۸۰ متري، تنها ۳۰ ميليون تومان و هنگام تحويل واحد مسكوني خواهد بود و مابقي هزينه آن در قالب تسهيلات ارزان قيمت و كمك‌هاي بلاعوض تامين مي‌شود.

به گفته صادقي فر، وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي با استفاده از ظرفيت شركت‌هاي زير مجموعه خود در زمينه تامين مصالح مورد نياز پروژه‌هاي مسكوني گروه‌هاي هدف، نهايت همكاري را در اجراي اين مصوبه خواهد داشت.

وي خاطر نشان كرد: زنان كارگر سرپرست خانوار كه در سامانه طرح اقدام ملي مسكن وزارت راه و شهرسازي ثبت نام كرده‌اند نيز مشمول اين مصوبه خواهند شد.

بيشتر بخوانيد: مطلب «سرگرداني متقاضيان در سامانه مسكن ملي» را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/5/11  ] [ ۰۸ ] [ amlakedelta ] [ ]
معاون وزير راه در پاسخ به اين سوال كه آيا طرح ساخت يك ميليون واحد مسكوني، حجم نقدينگي را افزايش مي‌دهد گفت: اين طرح هيچ خط اعتباري از دولت دريافت نكرده است.
يك ميليون واحد مسكوني

به گزارش «مجله ملكي دلتا»، محمود محمودزاده درباره جزييات جلسه مسئولان مرتبط با مسكن و فعالان اين حوزه با رييس جمهور منتخب اظهار داشت: در جلسه اخير با آقاي رييسي درباره سازوكار و مكانيزمي كه مي‌توان از طريق آن به توليد سالانه يك ميليون واحد مسكوني رسيد، تبادل نظر صورت گرفت.

معاون وزير راه و شهرسازي در پاسخ به اين سوال كه عده‌اي از كارشناسان بر اين باور هستند كه با اجراي طرح ساخت يك ميليون واحد مسكوني در سال حجم نقدينگي در كشور افزايش پيدا مي‌كند، گفت: دليل اين تحليل را متوجه نمي‌شوم كه چطور توليد مسكن باعث رشد نقدينگي مي‌شود، اما شايد عده‌اي نگران تخصيص يارانه‌هاي دولتي به اين بخش باشند. در حال حاضر طرح مسكن ملي هيچ خط اعتباري از دولت دريافت نكرده است و به هيچ نظام يارانه‌اي وابسته نيست كه منجر به رشد نقدينگي شود.

يك ميليون واحد مسكوني

مزيت‌هاي رشد سرمايه‌گذاري در حوزه مسكن چيست؟

محمودزاده با اشاره به مزيت‌هاي رشد سرمايه‌گذاري در حوزه مسكن اظهار داشت: فعال شدن حوزه مسكن مزيت‌هاي بسيار بزرگي براي كشور دارد كه علاوه بر تحقق هدف نهايي كه تامين مسكن براي مردم است، مهمترين اثرگذاري آن افزايش اشتغال و افزايش نرخ رشد اقتصادي است. همچنين درآمد حوزه‌هاي مرتبط با بخش مسكن هم افزايش مي‌يابد و باعث پويايي بخش خصوصي در اين حوزه مي‌شود.

وي تاكيد كرد: شايد تحليل رشد نقدينگي از اين منظر باشد كه دولت بخواهد خط اعتباري به پروژه‌هاي مسكن اختصاص دهد، اما در حال حاضر بيش از 500 هزار واحدي كه در كشور در حال ساخت است و هيچ وابستگي به خط اعتباري دولتي ندارد كه منجر به خلق پول جديد شود.

معاون امور مسكن و ساختمان وزارت راه و شهرسازي ادامه داد: در اين بخش بحث جابجايي و استفاده از سرمايه‌هاي كوچك متقاضيان مسكن حمايتي مطرح است كه با حمايت دولت اين سرمايه‌هاي كوچك مردمي، تبديل به سرمايه موثر مي شود و در نهايت به حل معضل مسكن در كشور كمك مي‌كند.

پيشنهاد مطالعه: مطلب «آخرين وضعيت قيمت اوراق مسكن» را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/5/11  ] [ ۰۸ ] [ amlakedelta ] [ ]

 

معاون وزير راه و شهرسازي گفت: اينكه بعضا عنوان مي‌شود به دليل رشد قيمت مصالح ساختماني، هزينه تمام شده واحدهاي اقدام ملي مسكن ميلياردي شده، شايعه برخي دلالان است كه مي‌خواهند امتياز واحدها را ارزان از مردم بخرند.
طرح مسكن ملي
به گزارش «مجله ملكي دلتا»، محمود محمودزاده در اين رابطه اظهار كرد: اعداد و ارقامي كه بعضي افراد غالبا در فضاي مجازي در خصوص واحدهاي اقدام ملي مسكن مطرح مي‌كنند هزينه تمام شده اين واحدها ميلياردي شده، شايعه برخي دلالان است.

وي افزود: قراردادهاي واحدهاي طرح ملي مسكن بر اساس شاخص سازمان برنامه و نظام فني اجرايي كشور منعقد شده كه مربوط به سه ماهه دوم سال ۱۳۹۹ است. اين قراردادها با قيمت متري حدودا ۲.۸ ميليون تومان براي ساختمان‌هاي چهار طبقه به امضا رسيده كه اگر طبقات اضافه شود اين مبلغ مقداري افزايش پيدا مي‌كند.

معاون وزير راه و شهرسازي تصريح كرد: دولت زمين و تسهيلات را تامين مي‌كند، ولي خودش مجري نيست. اين سازندگان بخش خصوصي هستند كه مصالح ساختماني مثل سيمان، فولاد، كاشي، سراميك و غيره را مي‌خرند، دستمزد مي‌دهند و مي‌سازند. بنابراين نمي‌توان انتظار داشت زير قيمت تمام شده واحدها را به متقاضيان تحويل دهند. طبيعي است كه سود خود را در نظر مي‌گيرند.

طرح مسكن ملي

واگذاري واحدهاي طرح ملي مسكن بر اساس قيمت تمام شده

محمودزاده گفت: از روز اول كه پروژه‌ها شروع شد قيمتي براي آن‌ها در نظر نگرفتيم و هميشه اعلام كرديم بر اساس قيمت تمام شده است.

وي با اشاره به افتتاح ۲۸ هزار واحد اقدام طرح ملي مسكن در هفته‌هاي گذشته بيان كرد: يكي از پروژه‌هاي اخير كه به بهره‌برداري رسيد در شهر جديد پرند بود. اجراي اين پروژه ۱۴ ماه طول كشيد كه قيمت ساخت آن متري ۴ ميليون تومان و قيمت زمين هم متري ۷۰۰ هزار تومان تمام شد و به متقاضيان تحويل داديم. علت اين بود كه متقاضيان در اين طرح همكاري داشتند و آورده خود را به موقع واريز كردند. از مردم تقاضا داريم براي جلوگيري از طولاني شدن پروژه‌ها در واريز به‌موقع آورده اهتمام لازم را داشته باشند.

مطالعه بيشتر: مطلب «بحران ساخت‌وساز و صعود قيمت‌ها» را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/5/5  ] [ ۱۳ ] [ amlakedelta ] [ ]
رضا مهدوي، كارشناس و فعال بازار مسكن مي‌گويد: آيا خانه‌دار شدن به هر قيمتي ارزشمند است؟ بازپرداخت وام مسكن ملي براي مردم بسيار سنگين است.
وام طرح مسكن ملي

به گزارش «مجله ملكي دلتا»، باوجود افزايش مبلغ وام طرح مسكن ملي، هنوز هم بسياري از كارشناسان مسكن اين طرح را چندان مفيد ندانسته و معتقدند كه اين طرح بازار مسكن را چندان متحول نمي‌كند زيرا دلايل اصلي التهاب بازار مسكن همچنان پابرجا است. عده‌اي نيز با انتقاد از بازپرداخت سنگين اين تسهيلات بر اين باورند كه فرد متقاضي در صورت تأييد و طي كردن مراحل پيچيده براي دريافت وام، سال‌هاي زيادي را درگير بازپرداخت خواهد بود.

رضا مهدوي، كارشناس و فعال بازار مسكن با انتقاد نسبت به ارائه چنين وامي براي افراد بدون مسكن مي‌گويد: شخصي كه قادر به پرداخت اين اقساط باشد ترجيحاً با شرايط ديگر هم امكان خانه‌دار شدن خواهد داشت.

وي با بيان اينكه وامي كه نام تسهيلات دولتي بر روي آن است نبايد باز پرداخت با سود ۱۸ درصد داشته باشد، اضافه مي‌كند: متقاضيان چنين مسكن‌هايي تا چه ميزان درآمد چنداني دارند كه امكان پرداخت اقساط سنگين را تا ۲۰ سال داشته باشند.

وام طرح ملي مسكن

آيا صاحب‌خانه شدن به هر قيمتي ارزشمند است؟

اين كارشناس اظهار مي‌كند: به نظر، صاحب‌خانه شدن تا اين حد ارزشمند نيست كه يك فرد خود را براي دو دهه بدهكار كند، قطعاً براي بسياري از متقاضيان فراهم سازي همين مبلغ اوليه هم دشوار است بنابراين چگونه اين شخص بتواند، سال‌هاي پي در پي از پس پرداخت اقساط برآيد.

مهدوي ادامه مي‌دهد: افرادي كه گيرنده وام ۱۰۰ ميليوني بوده با سود ۱۸ درصد بايد حدود چهار ميليون تومان اقساط ماهانه پرداخت كنند كه با احتساب طول ۱۲ سال، براي يك واحد برابر حدود ۹۵۰ است، اما وام ۲۵۰ ميليون توماني هم كه قرار است ۵۰ تا ۶۰ درصد از هزينه مسكن را تأمين كند بازپرداخت ۲۰ ساله‌اي دارد كه جمعاً پس‌ازاين مدت، فرد، تقريباً يك ميليارد و ۱۰۰ ميليون تومان پرداخت كرده است.

اين فعال تأكيد مي‌كند: بهتر است متقاضيان وام طرح مسكن ملي، قبل از هر اقدامي به اين اعداد توجه داشته و اينكه آيا مي‌توانند در طول چندين سال از عهده پرداخت اين اقساط برآيند يا خير؟

پيشنهاد مطالعه: مطلب لزوم افزايش وام مسكن ملي تا 200 ميليون تومان را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/4/31  ] [ ۰۹ ] [ amlakedelta ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 10
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب